YuzNjaC! - View topic - Стари играчи
View unanswered posts | View active topics It is currently 27 May 2018, 05:34Reply to topic  [ 1 post ] 
 Стари играчи 
Author Message
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 16 Nov 2014, 15:31
Posts: 1249
Has thanked: 3 times
Been thanked: 115 times
Post Стари играчи
Колико год да сте стари играчи на овом серверу ,
морате да схватите једну ствар , мој сервер и мене ћете поштовати ,уколико желите да вам поштовање буде узвраћено , а самим тим када не поштујете моје админе ,
онда не поштујете ни мене , морате да схватите да су админи моја брига , сваки њихов проблем је и мој , чак и приватни проблем , и наравно да ми значе више од било кога на овом серверу , значи ја ћу њих заштитити у сваком тренутку , као што ћу и критиковати кад погреше , али , али нећу дозволити да се нико од играча издркава над њима , заболе ме курац ко колико дуго игра на серверу , играте ви где вам одговара , и која мапа вам одговара , знамо се ми мало боље , ако админ напише да тај и тај нема цит , нема шта ви да се свађате са њим , објашњавате , напушавате и слично , ко сте ви да одређујете правила , овде су правила моја , и она ће се поштовати , коме се свиђају , свиђају , коме не , боже мој , није ово једини сервер.
Нити ћете ви учити и утицати на админе , шта да раде , кад и како , знају они шта и како треба ,довољно су искусни , а и да нису имају кога да питају , има ко да их посаветује у сваком тренутку.

Машо није твоје да се убеђујеш са админом дал неко има цит , аим ,скрипту или нема , твоје је да пријавиш , а админ ће погледати , да банује тек тако , по вашем мишљењу неће моћи , он је админ и он ће проценити , ако ти се то не допада ,
ти изађи са сервера, ништа ти више нећу рећи , сем да поведеш рачуна о понашању.

Скрилех ,за тебе дечко знам да си дебил и да си страшно безобразан , убудуће свака твоја сувишна реч ће бити кажњена забраном уласка на сервер.

_________________
Image


05 Jan 2018, 20:48
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Dobrodošli na YuzNjaC! Community forum. Ovde se nalaze sve informacije vezane za naše servere. Za dodatne, kontaktirajte Administratore.